luni, 4 iunie 2012

1.4-Grepolis

Salut! In acest tutorial vei afla cu ce te ajuta cele 8 cladiri speciale, si cam fiecare pentru ce fel de oras te ajuta.
Grupul I


Teatrul
Daca il vei face ai nevoie de academia la nivel 30 pentru al folosi. Cu el poti face "Piese de teatru" care iti va creste nivelul de cultura cu 1 punct. Teatrul merita foarte tare sa-l faceti pe un oras "de puncte". Pentru cele specializate n-are rost, sunt cladiri mai bune.


Baile termale
Baile termale sunt EXCELENTE pentru un oras specializat, deoarece daca aveti ferma la nivelul maxim va ofera aproximativ 200 populatie. Baile termale sunt pentru un oras specializat.


Bibleoteca
Bibleoteca va ofera 12 puncte de cercetare in plus, deci la nivelul 30 la academie in loc de 120 de puncte ve-ti avea 132. Daca aveti un oras specializat nu merita sa va faceti bibleoteca, ea merita pentru un oras facut aleator, cand cercetarile nu sunt facute cu cap ci puse una dupa alta, daca aveti un oras specializat (terestru ofensiv (atac) daca cercetati dupa cum v-am recomandat in tutorialul anterior veti folosi aproximativ 78 de puncte, deci mai aveti inca destule).


Farul
Acesta este in caz ca sunteti depatre de alianta (ceea ce nu va recomand sa faceti) trimiteti sprijin si ca sa ajunga putin mai repede il faceti. Farul nu este nici foarte bun dar nici rau.


Grupul II


Turnul

Este bun pentru un oras terestru defensiv, si ofensiv este bun dar DOAR terestru, nu si naval.


Statuia divina
Este buna pentru ca mareste numarul de favoruri pe care le produci. Merita pe orice oras.


Oracolul
Nu este foarte bun, pentru ca numai iti zice cine te-a spionat, dar playerul care te-a spionat tot primeste un raport cu ce ai tu, deci inutil.


Magazin
Este destul de bun daca faci multe schimburi/trimiti resurse. Pentru un oras "de puncte" este bunicel.

0 comentarii em “1.4-Grepolis”

Trimiteți un comentariu

 

Playerul Experimentat Copyright © 2011 -- Template created by Mircea Petcu -- Powered by AnuntulSaptamanii