duminică, 3 iunie 2012

1.3-Grepolis

Salut! Inainte de a incepe sa-ti faci orasul trebuie sa te hotarasti un lucru, si anume ce fel de oras vrei? Iti voi da mai multe exemple de orase.

1. Orasul de puncte:
-Ve-ti duce orasul pana la sfarsit, adica pana atinge 13.716 puncte.

-Pentru inceput faceti-va minele: Fabrica de cherestea, Mina de argint si Cariera de piatra
-Apoi va face-ti ferma pana pe la nivelul 20 si senatul la maxim.
-Dupa aceea va veti face depozitul
-Faceti-va ferma pentru populatie
-Mai departe faceti dupa plac, puteti face academia si sa cercetati "Macara" si "Arhitectura" pentru a va ajuta la constructii. Deasemenea puteti cerceta "Ceramica" pentru mai mult spatiu in depozit.

2. Orasul specializat pentru unitati terestre:
-Veti face urmatoarele cladiri la nivelul maxim, puteti face si altele dar eu va recomand sa le faceti doar pe acestea pentru a avea mai multa populatie disponibila:

-Fabrica de cherestea, Mina de argint, Cariera de granit, Ferma, Academia (doar nivel 28), Senatul (doar nivelul 24), Cazarama, Zidul, Templul, Pestera, Baile termale (primul grup de cate 4) si una din urmatoarele cladiri, la alegere: Turnul (pentru aparare) sau Statuia Divina (pentru mai multe favoruri) (al 2-lea grup de cate 4)
-Veti cerceta urmatoarele:
A) Pentru un oras ofensiv: "Prastias"; "Hoplit"; "Prada de razboi"; "Ceramica"; "Calaret"; "Instructor"; "Meteorologie"; "Car de lupta"; "Serviciu militar obligatoriu"; "Catapulta"; "Nava de colonizare"; "Plug"; "Cusete"; "Falanga"; "Cucerire"; si o nava, la alegere, pentru atunci cand cuceriti orase.
B) Pentru un oras defensiv: "Arcas"; "Straja orasului"; "Prada de razboi"; "Ceramica"; "Instructor"; "Car de lupta"; "Serviciu militar obligatoriu"; "Plug"; "Cusete"; "Falanga".
3. Orasul specializat pentru nave:
-Veti face urmatoarele cladiri la nivelul maxim, puteti face si altele dar eu va recomand sa le faceti doar pe acestea pentru a avea mai multa populatie disponibila:

-Fabrica de cherestea, Mina de argint, Cariera de granit, Ferma, Academia (doar nivel 28), Senatul (doar nivelul 24), Portul, Templul, Pestera, Baile termale (primul grup de cate 4) si una din urmatoarele cladiri, la alegere: Statuia Divina (al 2-lea grup de cate 4).
-Veti cerceta urmatoarele:
A) Pentru un oras ofensiv: "Prada de razboi"; "Ceramica"; "Nava usoara"; "Constructor de nave"; "Nava de colonizare"; "Plug"; "Matematica"; "Berbec"; "Cartografie"; "Cucerire".
B) Pentru un oras defensiv: "Prada de razboi"; "Ceramica"; "Birema"; "Constructor de nave"; "Plug"; "Matematica"; "Berbec"; "Cartografie"; "Nava incendiatoare"; "Trirema".
Va recomand in defensiva (aparare) sa folositi biremele, sunt un pic mai slabute decat triremele dar merita, se misca mai repede decat triremele, se construiesc mai repede, costa mai putin, necesita populatie mai putina. Ar merita sa va faceti nave incendiatoare daca aveti orasele FOARTE aproape unul de celalalt, pentru ca se misca foarte incet.

2 comentarii em “1.3-Grepolis”

  • 4 februarie 2013 la 12:04
    Anonim Disse:

    unele greseli pe care le faci iti pot fi fatale ..!
    joc de 3 ani grepolis si in stlul asta le fac si eo dar UNELE greseli .. fatale!

    delete
  • 3 aprilie 2013 la 16:26
    NBKM Disse:

    Unele greseli... cum ar fi?

    delete

Trimiteți un comentariu

 

Playerul Experimentat Copyright © 2011 -- Template created by Mircea Petcu -- Powered by AnuntulSaptamanii