sâmbătă, 9 iunie 2012

1.7-Grepolis

Salut! in acest tutorial vom vorbi despre cum sa iti faci inca un oras. Acest proces se poate realiza in doua feluri: iti colonizezi un oras sau cuceresti un oras al unui jucator. In alegerea orasului pe care vrei sa-l cuceresti sau locului in care vrei sa colonizezi orasul sunt niste pasi care te pot ajuta sa fi mai puternic.

I Colonizarea unui oras

Pentru a coloniza un oras trebuie:
1. Sa gasim un loc liber pe harta. Daca ai observat cand te uitai pe harta, exista unele orase cu steaguri gri, acele orase se pot coloniza. Ai grija sa nu fie prea departe de orasul actual, cu cat este mai aproape cu atat mai repede ajunge sprijinul in caz ca esti atacat, resursele etc. Cel mai bine este cand colonizezi un oras sa il faci pe aceasi insula cu tine.

2. Sa avem niste cladiri la anumite nivele, si anume:  Academia - trebuie sa o avem nivel 22 ;  Portul - trebuie sa-l avem nivel 20.
3. Sa avem cercetate anumite tehnologii :  Nava de colonizare - Necesita 7500 de unitati de lemn 7500 de unitati de piatra 9500 de monede de argint ; Orice nava dintre: Birema, Nava usoara, Nava incendiatoare, Trirema.
4. Sa avem cateva unitati: neaparat trebuie sa aveti: o nava de colonizare; o nava de transport; o nava de lupta; o unitate terestra.
5. Dupa ce v-ati ales locul unde vreti sa colonizati orasul si ati indeplinit cerintele de mai sus, mergeti la locul pe care vreti sa-l colonizati >>> da-ti click pe el >>> selectati unitatile cu care doriti sa mergeti la atac >>> atacati. Procesul de colonizare dureaza 24 de ore DUPA ce a ajuns nava la locul respectiv.

II Cucerirea unui oras al unui jucator
Pentru a cuceri un oras trebuie:

1. Sa ne alegem orasul pe care vrem sa il cucerim, preferabil la maxim 2 insule distanta, trebuie sa ne alegem un oras de PESTE 700 de puncte, altfel e mai bine sa colonizam unul.
2. Sa avem niste cladiri la anumite nivele:  Academia - trebuie sa o avem de nivelul 28 ;  Portul - trebuie sa-l avem de nivelul 20
3. Sa avem cercetate anumite tehnologii: Nava de colonizare, Cucerirea, orice nava de lupta.
4. Sa avem cateva unitati: neaparat trebuie sa avem: o nava de colonizare, o nava de transport, o nava de lupta, o unitate terestra.
5. Dupa ce v-ati ales orasul pe care vreti sa-l cuceriti (de PESTE 700 de puncte), il atacati cu unitatile care doriti, iar daca veti castiga batalia atat navala cat si terestra, procesul de cucerire v-a incepe. Deasemenea el dureaza 24 de ore DUPA ce ati castigat bataliile.

Cum ajutam un jucator sa cucereasca un oras?
Dupa ce el a castigat bataliile navale si terestre, iar nava a ajuns la tinta, trimiteti SPRIJIN.


Cum distrugem nava unui jucator care vrea sa cucereasca un oras?
Daca sprijinul nu ajunge INAINTE ca nava sa intre in oras, atunci il ATACAM cu unitatile de atac pentru a distruge nava de colonizare. Este deajuns sa castigam batalia navala (sau terestra) pentru a distruge nava de colonizare.

0 comentarii em “1.7-Grepolis”

Trimiteți un comentariu

 

Playerul Experimentat Copyright © 2011 -- Template created by Mircea Petcu -- Powered by AnuntulSaptamanii