vineri, 15 iunie 2012

2.1-Gladiatus

Salut! In Gladiatus, din pacate nu exista un tutorial oficial care sa te invete ce si cum sa faci, ci trebuie sa inveti singur. Eu va voi invata sa va creati un cont de neinvins. Exista mai multe moduri de a creste in experienta, prin expeditii, temnite, arene, munca, misiuni.
Expeditiile (de la lvl 1)
Cel mai mult se creste prin expeditii. Exista mai multe locuri unde poti face expeditii, acestea vor aparea pe masura ce avansati in nivele. Pentru a face o expeditie, dam click pe "go to expedition" sau "mergi la expeditie" (se afla in partea de sus a ecranului, langa un numar, de ex. 12/12), veti fi redirectionat catre ultimul loc in care ati facut expeditia, iar acolo va alegeti unul din cei patru adversari. In functie de "inteligenta" fiecare adversar are patru bonusuri, cu o anumita sansa de al primi. Aveti un numar de puncte de expeditie, cand acestea ajung la 0 nu mai puteti face expeditii. Se incarca unul la 1 ora si jumatate (de la nivelul 7 in sus, la nivele mai mici, mai rapid)

Arena (de la lvl 2)
In arena te poti lupta impotriva altor jucatori, daca-i vei invinge vei primi niste premii (bani (de la pierzator), onoare, experienta, iar mai nou "Cufarul sortii divine"), deasemenea vei putea fi atacat si ti se va fura bani. Cufarul sortii divine, este un cufar care ofera bonusuri, un fel de tombola. Primiti un cufar o data la 24 de ore (pentru al primi trebuie sa castigati cateva lupte intr-una din arene). Din cufar pot pica unele obiecte premium, chiar activarea contului premium pentru 24 de ore (care te poate ajuta enorm), scurtarea timpului de asteptare la expeditii si temnite, puncte de expeditie, parti de costume (vom vorbi despre costume in alt tutorial) etc. Pentru a activa un obiect din inventarul premium, mergeti la "Premium" iar al 2-lea tab este "inventar", acolo puteti vedea ce obiecte premium aveti momentan.

Temnitele (de la lvl 10)
Pentru a putea intra in temnite aveti nevoie de nivelul 10, ce este mai interesant in temnita decat la expeditie este ca nu te lupti singur, ci cu mercenarii tai intr-o echipa contra un monstru (care este mult mai puternic decat unul obisnuit, de la expeditie). Numarul maxim de mercenari este de 4. Mercenarii pot avea mai multe atribuiri: sa se apere, sa produca daune adversarului sau sa trateze ceilalti mercenari. Cel mai bine este ca, pana pe la nivelul 15-16 sa aveti toti mercenarii care sa produca daune, dupa aceea va puneti pe voi sa dati viata lor (pentru ca intotdeauna mercenarii vor fi mult mai puternici decat voi, ei vor avea nivele mai mari). In rest este ca la expeditie.

Circus Turma (de la lvl 10)
Circus Turma este o combinatie intre Arena normala si luptele in Temnita, este o arena cu mercenari. Regulile sunt Exact aceleasi ca si la arena normala, in plus este o obtiune ce poate face ca tu sa nu te poti lupta, altii sa se poata lupta cu tine si chiar daca castiga tu nu scazi vre-un loc in clasament, si nici daca ataci nu poti urca un loc in clasament.

0 comentarii em “2.1-Gladiatus”

Trimiteți un comentariu

 

Playerul Experimentat Copyright © 2011 -- Template created by Mircea Petcu -- Powered by AnuntulSaptamanii